Belöningar

Fotograf Thomas Svensson: info@fotothomas.se

Gastronomiska Akademiens Belöningar 2023

Högtidlig utdelning av Gastronomiska Akademiens Belöningar med tillhörande ceremoni hölls  den 15 januari 2024 i Bernadotte Biblioteket på Stockholms slott. Stefan Ekengren och Ulrika Brydling får Gastronomiska Akademiens medaljer Guldmedalj Silvermedalj Guldpenna Diplom Gastronomiska Akademins belöningsceremoni Fotograf Thomas SvenssonFör enstaka och högupplösta bilder: info@fotothomas.se Filmare: Torbjörn …

Läs mer

Foto: Lena Granefelt

Gastronomiska Akademiens Belöningar 2022

Högtidlig utdelning av Gastronomiska Akademiens belöningar hölls i Stockholms Stadshus 13 februari 2023. Stockholms gastronomiska huvudstadsår presenterades av konferencier Sissela Kyle (tallrik nr 6) i Gastronomiska akademien och gastronomins direktör Martin Lind (tallrik nr 5). Birgitta Svendén (tallrik nr 15) läste motiveringarna och Hans Majestät …

Läs mer

Gastronomiska Akademiens Belöningar 2021

På grund av de rådande omständigheterna, Covid-19, har prisceremoni på Riddarhuset i Stockholm ej kunnat ske som tidigare. Gastronomiska Akademien har ändå utdelat belöningar för framstående matkulturella insatser: guldmedalj, silvermedalj, guldpenna och två diplom. Guldmedalj Silvermedalj Guldpenna  Diplom Stellagalan, Stockholm Den årliga Stellagalan har jämställdhet …

Läs mer

30-ÅRS-JUBILEUM VÄSTERBOTTEN PÅ GRAND HOTELL

Gastronomiska Akademiens Belöningar 2020

På grund av de rådande omständigheterna, Covid-19, har prisceremoni på Riddarhuset i Stockholm ej kunnat ske som tidigare. Gastronomiska Akademien har ändå utdelat belöningar för framstående matkulturella insatser: guldmedalj, silvermedalj, guldpenna och två diplom. Guldmedalj tilldelades Per Bengtsson för utomordentliga insatser för svensk matkultur”. Silvermedalj tilldelades Lisa …

Läs mer

Gastronomiska Akademiens belöningar 2019

Gastronomiska Akademiens Belöningar 2019

Vid sin prisceremoni på Riddarhuset i Stockholm den 19 januari delade Gastronomiska Akademien ut belöningar för framstående matkulturella insatser: guldmedalj, silvermedalj, guldpenna och tre diplom. På bilden fr v: Lisa Eisenman, Monica Eisenman, Paul Svensson, Pia Schönemyr, Lasse Schönemyr, Martin Ragnar och Andreas Sundgren Graniti. …

Läs mer