Kära vänner med gastronomi i fokus,
Med anledning av födelsedagen bjuder Cajsa Warg Akademien in till ett webbinarium om, Europeisk-, Nordisk- och Svensk gastronomis bakgrund och framväxt, den 23 mars 2021, kl. 17:00 – 18:00 via akademiens Youtube-kanal, https://youtu.be/UIvqQnXIFXQ.
Cajsa Warg Akademien är en regional gastronomisk akademi som nu vill hylla en svensk kvinna och måltidsentreprenör med sina rötter från staden Örebro på hennes 318-åriga födelsedag genom ett webbinarium, Detta blir det första webbinariet som den nybildade Cajsa Warg Akademien arrangerar.
Du som får denna inbjudan är utvald då vi tror att du har ett särskilt intresse för gastronomi genom din profession, ditt arbete eller just genom ditt intresse.
Webbinariet ger en inblick i europeisk gastronomisk historia, vi lär oss hur man tillverkar en fårost och får ta del av samtalet om, Gastronomi – En konstart där akademiledamoten Carl Jan Granqvist och Örebrokulturprofilen Karsten Thurfjell samtalar tillsammans med bland annat Erika Lagerbielke, Charlotte Birnbaum, Christina Möller och Cecilia Schelin Seidegård. Allt inramat av musik genom ledamoten Martin Stenmarcks inspirerande strupe. Er ciceron genom webbinariet är Cajsa Warg Akademiens Preses, Landshövding Maria Larsson.
Varmt välkomna till ett kul och informativt webbinarium om svensk gastronomis ursprung och framväxt. Det blir en timmes kulinarisk underhållning tryfferad av historik, hantverkskunskap och musik!
Sprid gärna inbjudan vidare till personer du känner och som kan vara intresserade.
OBS! Webbinariet går förstås också att se i efterhand via akademiens youtube-kanal :
Europeisk-, Nordisk- och Svensk gastronomis bakgrund och framväxt